Phuket registreert in totaal 30 ongevallen in vier dagen van 'Songkran Seven Days Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in de eerste vier dagen (30 april – 30 april) van de zeven dagen (11 april) in totaal 14 verkeersongevallen, 11 gewonden en nul doden aangekondigd.th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op maandag (15 april) de details van de vierde dag (14 april) van de campagne.

In totaal vonden er zes verkeersongevallen plaats, waarbij zes gewonden vielen. In het Mueang-district vonden twee verkeersongevallen plaats, waarbij twee gewonden vielen. In het district Thalang vonden twee ongevallen en twee gewonden plaats. Ook in het Kathu-district (thuisbasis van Patong) vonden twee ongevallen met twee gewonden plaats.

Van de in totaal 30 gewonden gedurende de eerste vier dagen waren 4 slachtoffers Thais, vier buitenlanders en zes arbeidsmigranten. De meeste verwondingen betroffen mensen tussen de 20 en 20 jaar oud. Bij achtentwintig ongevallen waren motorfietsen betrokken en bij twee auto's betrokken. Achttien van de gewonden droegen geen helm. Bij tien van de ongevallen was rijden onder invloed betrokken.

Phuket heeft in totaal 24 verkeersongevallen, 24 gewonden en nul doden aangekondigd in drie dagen (11 april – 13 april) van de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.