Phuket meldt nul doden op de eerste dag van 'Songkran Seven Days Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft op de eerste dag van de zeven dagen in totaal vier verkeersongevallen en vier gewonden gemeld (11 aprilth, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express gisteren (12 april) de details over de eerste dag (11 april) van de campagne.

Eén verkeersongeval vond plaats in het Mueang-district, waarbij één gewonde viel. In het district Thalang vonden drie ongevallen met drie gewonden plaats. Er waren geen verkeersongelukken in het Kathu-district (thuisbasis van Patong).

Alle vier de verwondingen waren Thais. De meeste ongevallen werden veroorzaakt door rijden onder invloed (50%), gevolgd door overdreven snelheid (25%). Bij alle vier verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken en drie van deze mensen droegen geen helm. De meeste verkeersongevallen gebeurden op snelwegen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.