Phuket registreert nul doden in twee dagen van de 'Songkran Seven Days Road Safety Campaign'

Phuket -

Phuket heeft in totaal twaalf verkeersongevallen, twaalf gewonden en nul doden aangekondigd in twee dagen (12 april – 12 april) van de zeven dagen (11 april).th, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Het Phuket Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) Office vertelde de Phuket Express op zaterdag (13 april) de details van de tweede dag (12 april) van de campagne.

In het Mueang-district vonden zes verkeersongelukken plaats, waarbij zes gewonden vielen. In het Kathu-district (thuisbasis van Patong) vonden twee ongelukken met twee gewonden plaats. Er waren geen verkeersongelukken in het Thalang-district.

Van hen waren tien gewonden Thais, één gewonde was een buitenlander en één was een arbeidsmigrant. Negen ongevallen werden veroorzaakt door te hard rijden en twee door rijden onder invloed. Bij elf verkeersongevallen waren motorfietsen betrokken en zeven van die mensen droegen geen helm. De meeste verkeersongevallen gebeurden op snelwegen.

Phuket heeft op de eerste dag van de zeven dagen (11 april) in totaal vier verkeersongevallen en vier gewonden gemeldth, 2024 tot 17 april 2024) van de 'Songkran Verkeersveiligheidscampagne 2024′.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.