Tiener gewond tijdens vechtpartij vóór zonsopgang in de stad Phuket

PHUKET-Bij een gewelddadige woordenwisseling in de vroege uren van donderdag nabij het Saphan Hin Public Park is een tiener ernstig gewond geraakt. De politie van Phuket City werd rond 4 uur gewaarschuwd voor het incident in het subdistrict Talad Yai van Phuket City.

Bij aankomst ter plaatse ontdekten agenten een beschadigde motorfiets, verbrijzelde bierflesjes, een ijzeren staaf en een met bloed besmeurd mes. Het 16-jarige slachtoffer was al met een steekwond in zijn rug naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd toen de autoriteiten de locatie bereikten.

De benadeelde partij, die alleen werd geïdentificeerd als de heer Bew, vertelde aan de politie dat de confrontatie begon toen hij en drie vrienden een groep van 10 tot 15 personen ondervroegen over een incident de vorige dag waarbij de sleutel van een motorfiets was weggegooid.

De situatie escaleerde toen een lid van de tegenpartij, de heer Bas genaamd, de heer Bew confronteerde met het lawaai van hun motorfietsen, wat leidde tot het uitbreken van geweld. De politie van Phuket City achtervolgt actief de verdachten die bij deze zaak betrokken zijn.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.