Dronken Amerikaan gearresteerd nadat hij een sedanraam had beschadigd met een steen in Wichit

waar –

Een dronken Amerikaanse man werd donderdag (11 april) in Wichit aangeklaagd nadat hij met een steen een glazen raam van een sedan had geraakt.th).

De politie van Wichit werd om 5 uur op de hoogte gebracht van het incident door de heer Tharathit Na Phatthalung, 30. Hij vertelde de politie dat een buitenlandse man het glazen raam van zijn sedan met een steen had geraakt terwijl deze geparkeerd stond op Chao Fa Road tegenover een hotel in Wichit. Hij kende de buitenlandse man niet.

De politie was snel ter plaatse en vond de met bloed besmeurde, beschadigde sedan. In de buurt werd een schoenloze buitenlandse man gevonden. De dronken buitenlandse man werd naar het politiebureau van Wichit gebracht.

Hij werd later door de politie alleen geïdentificeerd als de heer DENNY, 46, met de Amerikaanse nationaliteit. Hij vertelde de politie dat zijn onbekende vriend naar verluidt een mobiele telefoon in de sedan had vergeten. Hij gebruikte een steen om het glazen raam van de sedan kapot te slaan en zo de mobiele telefoon terug te krijgen. Het bleek echter dat Denny de sedanchauffeur niet kende. De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat de heer DENNY de controle over zijn geest leek te hebben verloren terwijl ze met hem spraken, waarbij hij tekenen van verwarring en paranoia vertoonde.

Hij werd beschuldigd van het beschadigen van eigendommen van iemand anders. Hij zit nu in hechtenis en de zaak wordt vrijdag (12 april) naar de rechtbank gestuurdth). Zijn zaak werd ook gemeld aan Phuket Immigration met een suggestie om zijn visum in te trekken. De heer DENNY was op 24 maart Thailand binnengekomenth vorige maand met een toeristenvisum voor 30 dagen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.