Vier buitenlandse toeristen gered nadat ze verdwaald waren bij Krating Cape in Rawai

Rawai-

Vier buitenlandse toeristen zijn dinsdag (9 april) geholpen nadat ze verdwaald waren bij de Krating Kaap in Rawaith).

Het personeel van de gemeente Rawai werd door een hotel in Rawai op de hoogte gebracht van het incident. Ze werden door niet-geïdentificeerde buitenlandse toeristen op de hoogte gebracht dat hun vrienden verdwaald waren bij de Krating Cape. Brandweerlieden en strandwachten gingen op zoek naar hen met behulp van een GPS-locatie die door de verdwaalde groep toeristen was verzonden.

Hun locatie was tussen het hotel en de top van de kaap, die ongeveer 500 meter verderop lag. Uiteindelijk vonden ze de vier buitenlandse toeristen, wat ongeveer anderhalf uur duurde om te vinden. Ze werden allemaal veilig aangetroffen en teruggebracht naar het hotel.

De toeristen in kwestie werden niet geïdentificeerd aan de pers.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.