Minister van Toerisme spreekt verwarring over Songkran aan, landelijke evenementen verduidelijkt op TAT-kalender

Nationaal—

Op 9 april 35 om 9 uur verklaarde mevrouw Sudawan Wangsuphakijkosol, de Thaise minister van Toerisme en Sport, voor het publiek over de verwarring onder buitenlanders aan het begin van het Songkran Festival.

De minister van Toerisme en Sport maakte publiekelijk bekend dat er in april, van 1 tot 21 april, in heel Thailand Songkran-evenementen zouden worden gehouden. De waterspeelevenementen zouden echter slechts gedurende een bepaalde periode plaatsvinden, afhankelijk van de provincies en steden.

Om de verwarring onder Thaise en buitenlandse toeristen op te helderen, hebben het Ministerie van Toerisme en Sport en de Tourism Authority of Thailand (TAT) hun krachten gebundeld om de evenementen in het hele land op een kalender op de officiële TAT-website.

Sudawan onthulde naar verluidt dat accommodatieboekingen landelijk tot 80% bedroegen. Het werd als goed nieuws beschouwd, merkte Sudawan op.
In Sanam Luang, Bangkok, zou er van 11 tot 15 april een speciaal Songkran-evenement, optochten, drone-shows, concerten en nog veel meer plaatsvinden, zei Sudawan.

Een ander interessant evenement zou worden gehouden in ICONSIAM, Bangkok, onder de titel THAICONIC SONGKRAN CELEBRATION van 10 tot 21 april. Er zouden Thaise beroemde artiesten en entertainmentactiviteiten zijn van MEAN, PROXIE, 4EVE, ATLAS, BUS en LYKN, merkte TPN op.

Phuket en Bangkok, twee van onze belangrijkste dekkingsgebieden, zullen voornamelijk feestvieren van de 13e tot en met de 15e. Pattaya heeft echter zijn hoofddag op 19 april en is op het moment van schrijven al begonnen met watergevechten in sommige gebieden, waarbij de gevechten zich geleidelijk uitbreiden tot het stadsbrede evenement op de 18e in Naklua en de 19e in Pattaya.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.