Buitenlandse man betrapt op motorrijden op Kamala Beach – VIDEO

kamala-

Een buitenlandse man werd betrapt op een virale video terwijl hij op een motor reed op Kamala Beach.

De videoclip werd dinsdag (9 april) gedeeld op sociale mediath).

De politiechef van Kamala, kolonel Somsak Thongkleang, vertelde de Phuket Express dat hij de politie opdracht heeft gegeven enkele kegels bij de ingang van het strand te plaatsen om te voorkomen dat ruiters en chauffeurs binnenkomen. Er worden waarschuwingsborden gemaakt met Thaise en vreemde talen erop om mensen te waarschuwen ook niet op het strand te rijden.

Zowel motorrijders als chauffeurs hebben misschien gezien hoe jetski-operators pick-up trucks manoeuvreerden en jetski's naar het strand sleepten. Als ze dit waarnemen, denken ze misschien dat het hen ook is toegestaan ​​dat te doen, wat niet het geval is, voegde kolonel Somsak eraan toe.

Dit is het tweede recente incident waarbij iemand op het strand rijdt, zoals hieronder te zien is. Het was onduidelijk of de buitenlandse man die in de video te zien was, geïdentificeerd was en of hij juridisch verantwoordelijk zou worden gehouden voor het incident.

Gerelateerd artikel:

Een Thaise chauffeur kreeg een boete van 1,000 Baht nadat hij in een sedan op Kamala Beach had gereden.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.