Brand bij de gemeente Rassada alarmeert ambtenaren en stafleden

Phuket -

Er brak brand uit in de gemeente Rassada die dinsdagochtend (9 april) ambtenaren en stafleden alarmeerdeth).

Rassada-brandweerlieden werden om 9 uur op de hoogte gebracht van de brand in de gemeente Rassada aan de Rassada Nusorn Road in Rassada, Mueang Phuket. Toen ze met meerdere brandweerwagens ter plaatse kwamen, constateerden ze dat de brand al in lichterlaaie stond.

Er kwam rook uit het gebouw op de eerste verdieping. Stafpersoneel en functionarissen, waaronder de burgemeester van Rassada, de heer Nakarin Yorsangrat, werkten in het gebouw. Alle functionarissen en medewerkers wisten met succes uit het gebouw te ontsnappen. Het duurde ruim een ​​uur voordat de brand onder controle was.

Burgemeester van Rassada, de heer Nakarin, vertelde de Phuket Express dat hij iets brandends had geroken en hij en het personeel probeerden de bron te vinden. Vervolgens zagen ze een brand aan het plafond in een opslagruimte die wordt gebruikt om documenten te bewaren. Iemand drukte op het brandalarm en belde de brandweer.

Door de brand zijn enkele documenten vernietigd. De oorzaak van de brand wordt vermoedelijk veroorzaakt door een elektrische kortsluiting, waarbij niemand gewond raakte.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.