Twee gezochte verdachten beschuldigd van meer dan een miljoen baht aan diefstal van elektronische apparaten gearresteerd in Phuket

Phuket -

Gezochte verdachten in Phetchaburi werden in Phuket gearresteerd nadat ze naar verluidt meer dan 40 mobiele telefoons en tablets ter waarde van een miljoen baht hadden gestolen.

Dat heeft de politie van Regio 8 zondag (7 april) tegen de Phuket Express gezegdth) dat ze op de hoogte waren gesteld van de politie van Phetchaburi die wilde dat verdachten in arrestatiebevelen uitgevaardigd door de provinciale rechtbank van Phetchaburi wegens nachtelijke diefstal naar Phuket waren ontsnapt.

De politie arresteerde mevrouw Manlika Chumraksa, 26, uit Prachuap Khiri Khan en de heer Are Ree Phattharachockchai, 27, uit Ratchaburi in een telefoonwinkel in de Tesco Lotus in Rassada, Phuket City.

Mevrouw Manlika zou mobiele telefoons en tablets hebben gestolen in Phetchaburi. Vervolgens verkocht ze 45 van die items ter waarde van een miljoen baht bij telefoonwinkels in Phuket. Mevrouw Manlika heeft naar verluidt tegenover de politie toegegeven dat ze geld nodig had om haar schulden uit het verleden af ​​te betalen. Beide verdachten zullen worden teruggebracht naar Phetchaburi voor verdere juridische stappen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.