Koppel gearresteerd in Patong met 4,000 Meth-pillen

Patong-

Een Thais echtpaar werd gearresteerd met 4,045 methamfetaminepillen en negen gram crystal methamfetamine.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op vrijdag 5 aprilth) arresteerden ze de heer Jaruphon 'Gao' Jitjamnong uit Ranong en mevrouw Ananya 'Fern' Khunpitak, 28, uit Nakhon Pathom.

Ze werden gearresteerd in een huurkamer aan de Pisit Gorranee Road en een huurkamer aan de 50 Road in Patong. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-medicijnen met de bedoeling deze te verkopen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.