Thaise man gearresteerd na stelen van Canadese dollars ter waarde van 108,000 baht in Patong

Patong-

Een Thaise man werd gearresteerd nadat hij in Patong Canadese dollars ter waarde van 108,000 Baht had gestolen.

Dat vertelde de politie van Patong aan de Phuket Express op vrijdag 5 aprilth) arresteerden ze een verdachte die alleen werd geïdentificeerd als de heer Charat op een parkeerplaats van een appartement aan de Ratcha Pata Nusorn Road in Patong. Van hem werden enkele resterende Canadese dollars en een mobiele telefoon in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar hij werd beschuldigd van nachtelijke diefstal en het illegaal spelen van online gokken (slots). De Phuket Express merkte op dat de politie van Patong geen details heeft vrijgegeven over waar de verdachte het geld vandaan heeft gestolen.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.