Thaise toeristenpolitie zorgt voor veiligheidsmaatregelen voor Songkran Festival 2024 met Hotline 1155 en de app “Toeristenpolitie i lert u”

Nationaal—

Op 3 april 2024 heeft Pol. Luitenant-generaal Saksira Phueakam, de commandant van de Thaise toeristenpolitie, en relevante instanties hielden een persconferentie over veiligheidsmaatregelen voor toeristen tijdens het Songkran Festival 2024.

Volgens Pol. Luitenant-generaal Saksira, de Thaise premier Srettha Thavisin, heeft een bevel uitgevaardigd aan relevante instanties om de veiligheid van mensen en toeristen tijdens de Songkran-vakanties te faciliteren en te controleren. De toeristenpolitie kreeg een beleid om te coördineren met relevante instanties om toeristen te helpen via hotline 1155 en de applicatie “Toeristenpolitie i lert u” als een one-stop-service.

De Thaise toeristenpolitie in het hele land was goed voorbereid en zette voertuigen, apparaten en nieuwe technologieën in om de veiligheid van toeristen te vergemakkelijken en te controleren, vooral in 86 aangewezen gebieden voor Songkran-evenementen in Thailand, aldus Pol. Luitenant-generaal Saksira.

Bovendien heeft het Thai Tourist Police Bureau een callcenter opgezet via hotline 1155, verbonden met andere hulpdiensten zoals 191 en 1669, om 24/7 dringende meldingen te ontvangen in het Thais, Engels, Russisch, Chinees, Koreaans en Japans, zei Pol. Luitenant-generaal Saksira.

Pol. Luitenant-generaal Saksira voegde eraan toe dat het Thai Tourist Police Bureau een Strong Tourism Community (STC)-project organiseerde op 33 plaatsen in Thailand, waaronder Khao San Road, Bangkok, Bangla Walking Street, Phuket, Walking Street, Pattaya en andere toeristische attracties.

De STC geïntegreerd met de particuliere, publieke en civiele sector om veiligheidsmaatregelen voor toeristen af ​​te dwingen, waardoor meer dan 1,611 vrijwilligers van de toeristenpolitie ontstonden, bestaande uit werknemers in verschillende instellingen zoals buurtwinkels, uitgaansgelegenheden, hotels en andere, merkte Pol op. Luitenant-generaal Saksira.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.