Thaise chauffeur beboet na rijden in sedan op Kamala Beach – video

Kamala, Phuket –

Een Thaise chauffeur kreeg een boete van 1,000 Baht nadat hij in een sedan op Kamala Beach had gereden.

De politiechef van Kamala, kolonel Somsak Thongkleang, vertelde aan de Phuket Express dat de videoclip van een zwarte sedan die over het strand reed eerder deze week viraal ging op sociale media.

De Thaise chauffeur werd naar het politiebureau van Kamla geroepen en alleen geïdentificeerd als de heer Prasopchock, 39, eigenaar van een supermarkt in Bangkok, die de politie vertelde dat hij dacht dat hij over het strand kon rijden. Hij nam zijn kinderen mee om het strand te bezoeken en hij wilde ze meenemen om de zee te zien en zo dichtbij mogelijk te komen. Hij wist niet dat hij de wet overtrad. Hij werd beschuldigd van roekeloos rijgedrag en kreeg een boete van 1,000 baht.

Ooggetuigen en media meldden oorspronkelijk dat het incident een buitenlandse bestuurder was, maar de politie verklaarde dat het oorspronkelijke rapport een misverstand was over de nationaliteit van de bestuurder.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.