Verdachte gearresteerd in Phuket met 42,565 Meth-pillen

Phuket -

Een man uit Krabi is woensdag (42,565 april) in Phuket gearresteerd met 3 methamfetaminepillenrd).

De provinciale politie van Phuket vertelde de Phuket Express dat ze de Thaise verdachte, alleen geïdentificeerd als de heer Mhoe, 35, uit Krabi hadden gearresteerd. Hij werd gearresteerd in een huis in Rassada in Phuket City.

Van hem werden 42,565 methamfetaminepillen, 1.04 gram kristalmethamfetamine, een handgemaakt pistool met vijf kogels en andere eigendommen ter waarde van in totaal 1,216,987 baht in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden aangeklaagd voor illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen, illegaal bezit van een vuurwapen en munitie, en het gebruik van illegale categorie 1-drugs.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.