Chauffeur uit Myanmar botst tegen pick-up trucks op wooncomplex Phuket

Thalang, Phuket-

Op dinsdag 2 april kwam een ​​chauffeur uit Myanmar in botsing met twee geparkeerde pick-up trucks in het Baan Phon National Housing Estate in Thalang.

De politie van Thalang ontving om 4 uur een melding van het ongeval en arriveerde onmiddellijk ter plaatse en ontdekte drie beschadigde pick-up trucks. Opmerkelijk genoeg werd een van de pick-ups van de grond getild, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

Volgens de heer Go Go, een Myanmarese staatsburger, waren hij en de heer Agar (ook een 20-jarige Myanmarese staatsburger) water aan het leveren toen het ongeluk plaatsvond. De heer Agar probeerde de pick-up te besturen en drukte per ongeluk het gaspedaal in plaats van de rem, wat resulteerde in een botsing met de geparkeerde voertuigen. Beide personen werden vervolgens voor verdere gerechtelijke procedures naar het politiebureau van Thalang gebracht.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.