Chauffeur ernstig gewond na crash met pick-up in Thalang

Thalang-

Een chauffeur heeft maandag (1 april) ernstig letsel opgelopen nadat een pick-uptruck in Thalang was neergestortst).

Kapitein Thitiwat Arsasing van de politie van Thalang werd om 1 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Thep Krasattri Road in zuidelijke richting nabij het Heroines Monument in het subdistrict Sri Soonthorn.

Hulpverleners en de Phuket Express kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde pick-uptruck op de weg aan. Op de middenberm vonden ze de beschadigde palmboom en de mijlpaal. Het gewonde slachtoffer, de heer Daecha Poesrisung, 34, werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Getuigen vertelden de politie dat de chauffeur van de pick-up met hoge snelheid reed voordat hij de controle verloor en tegen de middenberm botste.

De politie van Thalang zei dat de chauffeur van de pick-up op zijn minst te maken krijgt met een roekeloze rijaanslag die schade aan eigendommen van de overheid veroorzaakt.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.