Russische man gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Russische man werd maandagochtend (1 april) gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patongst).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een politiecontrolepost hadden opgezet nabij de Dolphin Circle. Om 3 uur de verdachte, alleen geïdentificeerd als de heer Gleb, 30, een Russische chauffeur, werd bij het controlepunt aangehouden.

Hij kreeg een alcoholademtest waaruit bleek dat 79 milligram alcoholprocent boven de limiet van 50 lag. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van rijden onder invloed.

Dit was de eerste dronken buitenlandse chauffeur die deze maand in Patong werd gearresteerd. Ten minste negen buitenlandse chauffeurs werden vorige maand in Patong gearresteerd, zoals hieronder te zien is.

Een Iraanse en Indiase man zijn donderdag (28 maart) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

Een Russische man werd gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong. Dit betekent dat in totaal zeven buitenlanders zijn gearresteerd wegens rijden onder invloed in drie dagen in Phuket.

Een Indiër, een Britse en een Franse chauffeur werden in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed.

Een Franse, een Marokkaanse en een Britse man werden in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed. Dit betekent dat in slechts een paar dagen zes buitenlanders zijn gearresteerd wegens rijden onder invloed.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.