Russische toerist laat zeven elektriciteitspalen omvallen bij auto-ongeluk in Phuket

FOTO: Newshawk Phuket

Phuket —

Een Russische toerist crashte met zijn auto en liet zeven elektriciteitspalen in Phuket omvallen.

Het ongeval vond plaats op Saiyuan Road in Rawai, Phuket, op 29 maart 2024. De 30-jarige Russische toerist, die niet onmiddellijk kon worden geïdentificeerd, reed in een rood geplateerde sedan toen hij de controle verloor en tegen een elektriciteitsmast botste. . De auto draaide vervolgens verschillende keren en raakte verschillende andere voertuigen en gebouwen.

Bij het ongeval werden zeven elektriciteitspalen omvergeworpen en raakten vijf auto's en motorfietsen beschadigd. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie van Phuket zei dat de toerist zou worden beschuldigd van het beschadigen van openbare eigendommen en het veroorzaken van schade aan andermans eigendommen. De agenten wachten ook op de resultaten van een bloedalcoholtest om te bepalen of de toerist dronken achter het stuur zat.

Buurtbewoners merkten op dat de toerist vóór het ongeval erg snel reed.

FOTO: Newshawk Phuket
FOTO: Newshawk Phuket
FOTO: Newshawk Phuket
FOTO: Newshawk Phuket
Abonneren
Tanakorn Panyadee
De laatste lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een tweeëntwintigjarige die momenteel zijn laatste jaar aan de universiteit in Bangkok woont en studeert. Geïnteresseerd in Engelse vertaling, verhalen vertellen en ondernemerschap, gelooft hij dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.