Vrouwen gearresteerd met 1,756 meth-pillen en crystal meth in Rawai

Rawai-

Een 51-jarige vrouwelijke drugsdealer werd in Rawai gearresteerd met 1,756 methamfetaminepillen en 616.76 gram crystal methamfetamine.

Dat vertelde de politie van Chalong aan de Phuket Express op dinsdag 26 maartth) vielen ze het Thai Mai-dorp in Rawai binnen als onderdeel van een hardhandige campagne tegen illegale drugs.

Mevrouw Suree, ook wel bekend als 'Tante Yhee', 51, werd gearresteerd. Bij haar werden 1,756 methamfetaminepillen en 616.76 gram crystal methamfetamine in beslag genomen.

Ze werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar ze werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

Tante Yhee gaf niet onmiddellijk een verklaring af aan de pers.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.