Man gearresteerd nadat hij barman doodstak in Phuket

Phuket – Bij een tragisch incident nabij de oude binnenstad van Phuket is een man gearresteerd nadat hij voor een bar een barman dodelijk had neergestoken. De politie van Phuket City ontving donderdagochtend (4 maart) om 30 uur een melding van het incident. De woordenwisseling vond plaats in een onbekende bar en restaurant aan de Takua Pa Road in het subdistrict Talad Nuea, vlakbij de oude binnenstad van Phuket.

Het slachtoffer, de heer Manoch Kamkaew, 31 jaar oud, liep ernstige verwondingen op door drie steekwonden. Ondanks dat hij met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis werd gebracht, werd Manoch op tragische wijze dood verklaard.

Op dezelfde dag arresteerde de politie van Regio 8 de hoofdverdachte, de heer Apisit Eiamaksorn, wiens leeftijd niet werd bekendgemaakt, in Trang. Tijdens de arrestatie namen de autoriteiten een mes in beslag dat de heer Apisit naar verluidt in het appartement van zijn onbekende vriend had verborgen.

Volgens berichten reed de heer Apisit op een motorfiets toen een groep restaurantpersoneel hem een ​​seintje gaf om te stoppen. Hij raakte in gesprek met een onbekende man die toevallig de ex-vriend van zijn vriendin was. De heer Manoch, een medewerker van het restaurant, kwam tussenbeide om een ​​ruzie te voorkomen. Naar verluidt sloeg meneer Manoch vervolgens met een fles op het hoofd van meneer Apisit. In wat hij beweert zelfverdediging te zijn, gebruikte de heer Apisit vervolgens onbedoeld een mes, aldus Apisit, met de fatale afloop tot gevolg.

De politie van Phuket City heeft de heer Apisit aangeklaagd voor lichamelijke mishandeling met de dood tot gevolg en het dragen van een mes in het openbaar zonder geldige reden. Apisit heeft toegegeven dat hij Manoch heeft neergestoken, maar blijft beweren dat het uit zelfverdediging was, waardoor de zaak waarschijnlijk door een rechter in een Thaise rechtbank zal worden beslecht. Ook cameratoezicht zal worden gecontroleerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.