Dronken buitenlander tegengehouden door politie van Karon met behulp van Taser – video

Karon, Thailand- Een dronken Russische man trok de aandacht van de politie van Karon vanwege zijn storende gedrag voor een hotel. De politie arriveerde na een melding op dinsdag 26 maart, vlak voor middernacht, ter plaatse.

De man, geïdentificeerd als de heer Aleksandr Tolstov, kon niet effectief communiceren vanwege taalbarrières en dronkenschap. Ondanks pogingen om hem te kalmeren escaleerde de situatie, waardoor de politie een taser gebruikte om hem te bedwingen. Tijdens de worsteling raakten twee agenten lichtgewond. De Russische man werd vervolgens voor verder onderzoek naar een ziekenhuis gebracht.

Dit kwam nadat de heer Aleksandr naar verluidt grote onrust had veroorzaakt in een nabijgelegen hotel, waarbij hij met andere toeristen had gevochten en materiële schade had veroorzaakt. Videobeelden lijken te laten zien dat hij vecht met andere Russische toeristen, hoewel de reden voor de woordenwisseling nog onbekend is.

De video is sindsdien viraal gegaan op sociale media hier.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.