Patong Beach-verkoper gearresteerd wegens verkoop van alcohol

Patong-

Een strandverkoper werd dinsdag (26 maart) gearresteerd omdat hij zonder vergunning alcohol verkocht op het strand van Patongth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze om 3 uur een onbekende mannelijke verkoper op Patong Beach hadden gearresteerd. Van hem werden flessen en blikjes bier in beslag genomen in een doos op zijn zijspan. De arrestatie volgde nadat de politie een klacht had ontvangen van een bezorgde burger.

De verdachte werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van het verkopen van alcohol zonder vergunning. De Phuket Express merkte op dat de persoonlijke gegevens van de verkoper niet door de politie zijn vrijgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.