Twee Russische mannen gearresteerd wegens het spuiten van graffiti in Patong, beiden geven cannabis de schuld van hun daden

Phuket-

In Patong werden op maandag 25 maart twee Russische staatsburgers aangehouden wegens vandalisme met spuitlakken.

Volgens de politie van Patong, zoals gerapporteerd door de Phuket Express, vond het incident plaats op zaterdag 23 maart, rond 9 uur. Getuigen zagen hoe twee mannen een voetpad en een restaurantbord op Phra Baramee Road bekladden met de letters 'HRDSRT' en vervolgens snel het toneel verlieten.

Met behulp van camerabeelden kon de politie hun woning in een appartement aan Thaweewogn Road in Patong lokaliseren. De verdachten, geïdentificeerd als de 23-jarige heer Evgenii en de 22-jarige heer Oleg, werden twee dagen later gearresteerd.

Tijdens het verhoor bekenden de personen dat zij vandalisme hadden gepleegd en verklaarden dat zij op dat moment onder invloed van cannabis verkeerden. Ze zijn sindsdien overgebracht naar het politiebureau van Patong waar ze de juridische gevolgen van hun daden moeten ondergaan en hebben spijt betuigd over hun gedrag.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.