Thailand en India gaan de frequentie van vluchten verhogen

PERSBERICHT:

De heer Suthipong Kongpool, directeur van de Civil Aviation Authority, besprak samen met Thaise overheidsfunctionarissen en luchtvaartfunctionarissen het onderwerp van het vergroten van het aantal vluchten tussen Thailand en India met de heer Asangba Chuba Ao, gezamenlijk secretaris van het Ministerie van Burgerluchtvaart van India , samen met vertegenwoordigers van het Ministerie van Burgerluchtvaart van India, de Indiase ambassade en Indiase luchtvaartmaatschappijen.

De verhoging gebeurt in twee fasen van telkens 7,000 zetels. Thailand heeft ermee ingestemd vier nieuwe extra aanlooppunten of bestemmingen voor Indiase luchtvaartmaatschappijen te openen. Deze omvatten Chiang Rai, Hat Yai, Surat Thani en Udon Thani.

De uitkomst van deze onderhandelingen zal luchtvaartmaatschappijen van beide kanten in staat stellen met meer stoelen te vliegen en zal hun capaciteit en frequentie verder vergroten, samen met de uitbreiding van de mogelijkheden om naar secundaire steden te vliegen.

India is een van de belangrijkste bezoekersmarkten van Thailand. Vorig jaar bedroeg het aantal Indiase reizigers 1.62 miljoen, waarmee het de vierde grootste markt is. De inkomsten uit uitgaven van Indiase reizigers bedroegen in 63 ruim 2023 miljard baht. Dit jaar stond India op 19 februari op de vijfde plaats met 262,986 aankomsten, volgens gegevens van de Tourism Authority of Thailand. Dit zal ook helpen om meer reizen naar grote en secundaire steden te bevorderen, wat reizen en toerisme in beide landen bevordert.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.