Koreaanse man gered nadat hij bewusteloos was gevallen tijdens een duik in Phang Nga

Phang Nga-

Een Koreaanse man viel bewusteloos nadat hij ging duiken in het Similan National Park in Phang Nga.

De Royal Thai Navy vertelde aan de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend door een bootbestuurder op de hoogte waren gesteld dat een 41-jarige Koreaanse man bewusteloos was gevallen en niet meer ademde nadat hij een duik had afgerond op Eight Island in het nationale park.

Hij kreeg reanimatie terwijl hij werd overgebracht naar de Thap Lamu Pier in het Thai Mueang-district. De Royal Thai Nany gaf geen update over de toestand van de Koreaanse man nadat hij in het ziekenhuis was aangekomen, en maakte zijn naam ook niet bekend aan de Thaise media.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.