Top nationale Thailand-verhalen van de afgelopen week: enorme gokhol-raid en meer

Hier is een blik op de top NATIONALE Thailand-verhalen, gekozen door ons Pattaya News/TPN National-team, van vorige week, maandag 18 maart, tot zondag 24 maart 2024.

Ze zijn niet op een bepaald niveau van belangrijkheid, maar staan ​​vermeld in volgorde van publicatiedatum.

Laten we beginnen en kijken wat de topverhalen waren!

1. Pheu Thai-partijleider bespreekt Thais-Cambodjaanse betrekkingen en ASEAN-samenwerking op toerisme tijdens bezoek aan Cambodja.
Mevrouw Paetongtarn Shinawatra, de leider van de Pheu Thai Partij, leidde het uitvoerend comité van de partij om Cambodja te bezoeken voor politieke discussies om de samenwerking tussen de twee landen te ontwikkelen.

2. Vice-premier Anutin leidt grootschalige Gambling Den Raid-operatie in Nonthaburi, meer dan 300 gokkers gevangengenomen.
De politie heeft contant geld en casinofiches ter waarde van ruim 320 miljoen baht en ruim 300 miljoen baht op bankrekeningen in beslag genomen. Volgens de politie werden ruim 300 gokkers opgepakt.

3. Thaise autoriteiten onthullen dat illegale immigranten Thaise banen in toeristische gebieden overnemen
De immigrantenarbeiders zouden op illegale wijze de banen van Thaise mensen overnemen in toeristische attracties en commerciële gebieden in Bangkok, Pattaya, Phuket, Chiang Mai en andere locaties en werden geïnspecteerd door de Thaise autoriteiten.

4. Topagenten van Thailand tijdelijk overgebracht naar het PM's-kantoor tijdens gokonderzoek
Srettha vaardigde een bevel uit om Pol tijdelijk over te dragen. Generaal Surachet en Pol. Generaal Torsak krijgt 60 dagen de tijd om zijn taak op het kabinet van de premier uit te voeren. Pol. Generaal Kittirat Phanphet, de plaatsvervangend politiecommandant, werd aangesteld als waarnemend commissaris-generaal van de Koninklijke Thaise Politie.

5. Thaise autoriteiten achtervolgen verdachten van brandstichting in zuidelijke provincies na 45 gelijktijdige aanvallen
De verdachtengroepen hadden omvangrijke plannen en waren goed voorbereid. Volgens lokale media zijn naar verluidt meer dan honderd mensen tegelijkertijd verspreid en gevlucht na brandstichtingen in drie provincies.

Dat is alles voor deze week, wees veilig!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The TPN National.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.