Jonge Russische man sterft nadat hij met zijn motor tegen een muur botste in Phuket

Thalang-

Een jonge Russische man stierf zondagavond (24 maart) nadat hij met een motorfiets tegen de muur van een huis botste in het subdistrict Thep Krasattri.th)

De politie van Thalang werd om 10 uur op de hoogte gebracht van het incident voor een huis in Baan Don. Hulpverleners kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motor vast tussen een elektriciteitspaal en de muur.

In de buurt werd het lichaam gevonden van de berijder, MR. EVGENII VIKTOROVICH, 25, Russisch staatsburger, voor het huis. Ter plaatse werd een helm gevonden, maar het was onduidelijk of de Russische rijder de helm vóór het ongeval droeg.

Getuigen vertelden de politie dat de motorrijder in een bocht de controle verloor voordat hij tegen de muur botste.

Dit is de tweede zwaar ongeval waarbij buitenlandse toeristen de afgelopen dagen zijn omgekomen bij motorongelukken in Phuket.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.