Thailand brengt verklaring uit over terroristische aanslagen in Moskou

FOTO: เศรษฐา ทวีสิน - Srettha Thavisin

Thailand-

In een oprechte verklaring die vandaag is vrijgegeven, heeft Thailand zijn diepe schok en diepe droefheid geuit over de tragische terroristische aanslag die op 22 maart 2024 in de regio Moskou plaatsvond. De verwoestende gebeurtenis leidde tot het verlies van vele levens, waarbij ook veel mensen gewond raakten.

De Thaise regering heeft de brutale en gruwelijke daad krachtig veroordeeld en verklaard dat dergelijk geweld tegen onschuldige burgers onaanvaardbaar is. “Thailand veroordeelt ondubbelzinnig deze aanval en alle vormen van terrorisme”, aldus de verklaring.

Thailand betuigde zijn diepste medeleven aan de families van de slachtoffers en verzekerde dat het Thaise volk in deze uitdagende tijd solidair is met het Russische volk. “Onze gedachten en gebeden zijn bij de slachtoffers, hun families en allen die door deze tragedie zijn getroffen”, besluit de verklaring.

De internationale gemeenschap is aangespoord om samen te komen ter ondersteuning van Rusland en samen te werken in de strijd tegen het terrorisme om dergelijke wreedheden in de toekomst te voorkomen.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op onze zusterwebsite The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/