De politie van Koh Phangan doet een inval in het Poolse yogacentrum te midden van beschuldigingen van seksueel wangedrag

Surat Thani—

Op 3 maart 30 om 23 uur lanceerden de toeristenpolitie van Koh Phangan en relevante instanties een inspectie van een yogacentrum nadat ze een klacht hadden ontvangen van de lokale bevolking over een buitenlander die yogalessen gaf en seksueel wangedrag leek te veroorzaken en viraal en controversieel was gepubliceerd video's op sociale media in Koh Phangan, Surat Thani.

Uit het politieonderzoek van Koh Phangan bleek dat een groep buitenlanders deelnam aan een yogales op de gerapporteerde locatie. De groep buitenlanders vertoonde naar verluidt tekenen van angst en paniek, en sommigen van hen probeerden voor de politie te vluchten.

Volgens het politierapport van Koh Phangan werd de eigenaar van de plaats alleen geïdentificeerd als de heer Michal, een 46-jarige Poolse staatsburger. Michal vertelde de politie dat hij het yoga-instituut had opgericht met verschillende yogalessen.

Volgens Thaise nationale media was Michal een beroemde YouTuber die yoga- en lifestylevlogs geeft.

De politie van Koh Phangan vond echter twee voorwerpen die leken op mannelijke geslachtsdelen in het yoga-instituut, terwijl Michal naar verluidt de politie vertelde dat ze werden gebruikt als lesmateriaal voor yogalessen. De politie heeft de buitenaardse voorwerpen als bewijsmateriaal in beslag genomen.

Aanvankelijk ondervroeg de politie van Koh Phangan Michal, de verklaarde eigenaar van het etablissement, en ontdekte dat Michal geen werkvergunning had. De politie begeleidde Michal vervolgens naar het politiebureau van Koh Phangan voor verdere juridische behandeling en overwoog zijn visum in te trekken.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.