Fatale botsing met een grote fiets in Phuket eist drie levens, waarbij één jonge vrouw ernstig gewond raakt

Phuket—

Op 2 maart 47 om 24 uur ontvingen politieagenten van Chalong een ongevalsrapport van een grote fiets die in botsing kwam met een motorfiets op Wiset Road, Mueang Phuket, Phuket, waarbij drie levens en één ernstig letsel werden geëist.

De hulpdiensten en politieagenten van Phuket werden naar de plaats van het ongeval gestuurd en vonden een blauwe grote fiets en een witte motorfiets omvergeworpen op de weg. In de buurt lagen twee lichamen van buitenlanders en een Thais lichaam op de weg waarvan de namen publiekelijk alleen werden geïdentificeerd als respectievelijk de heer Kristofer, 36, de heer Magnus, 52, en mevrouw Kanokkan, 44.

Eén ernstig gewonde persoon werd gevonden op de plaats van het ongeval en publiekelijk geïdentificeerd als mevrouw Phattharawarin, 18 jaar. De hulpverleners verleenden eerste hulp voordat ze haar naar het Chalong-ziekenhuis brachten voor onmiddellijke medische behandeling.

Na verder politieonderzoek werd gemeld dat een buitenlander en een Thaise vrouw op een blauwe grote fiets op weg waren naar de Chalong Five Intersection Rotonde. Ondertussen reden een buitenlander en een Thaise vrouw op een witte motorfiets in dezelfde richting.

Op de plaats van het ongeval kwam de blauwe grote fiets in botsing met de kleinere motor, waarbij volgens het politierapport verkeersdoden en ernstig letsel ontstonden.

De politie deed echter onderzoek naar de plaatselijke camerabeelden om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen, alvorens samen te werken met de ambassades van de slachtoffers om verder contact op te nemen met hun families, in overeenstemming met de wet.

Inschrijven
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.