Vrouw gearresteerd met Baraku in restaurant in Cherng Talay

Thalang-

Een vrouwelijke restaurantmanager werd gearresteerd en zeven sets Baraku in beslag genomen in Cherng Talay, Thalang.

De Thalang-districtsofficieren hebben eerder deze week een inval gedaan in een restaurant in Cherng Talay. Er werden veel buitenlandse klanten gevonden die Baraku gebruikten. De restaurantmanager, die door agenten alleen werd geïdentificeerd als mevrouw I (alias), werd gearresteerd met zeven sets kant-en-klare Baraku en andere items die voor Baraku werden gebruikt, werden in beslag genomen. Ze werd vervolgens naar het politiebureau van Cherng Talay gebracht.

Ze wordt beschuldigd van het bezit van onbetaalde belastingtabak en het illegaal verkopen van verboden geïmporteerde artikelen (Baraku en e-sigaretten). De naam van de barmanager en de bar zijn door agenten niet vrijgegeven. Shisha, of Baraku, is illegaal in Thailand.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.