Twee Indiërs en twee mannen uit Myanmar zijn in Kamala gearresteerd omdat ze te lang bleven en illegaal werkten

kamala-

Twee Indiërs en twee mannen uit Myanmar werden in Kamala gearresteerd nadat ze illegaal aan het werk waren bevonden en hun verblijfsduur te lang hadden overschreden.

De politie van Kamala vertelde aan de Phuket Express dat ze eerder deze week de heer Amreetansh, 39, en de heer Ved, 40, hebben gearresteerd, beiden hebben de Indiase nationaliteit. Ze arresteerden ook mevrouw Khine, 25, en de heer Min, 32, beiden hebben de nationaliteit van Myanmar.

Ze bleken allemaal illegaal te werken in de Kamala-gebieden en ze waren allemaal te lang gebleven. De Phuket Express merkte op dat de politie van Kamala geen andere specifieke details over die arrestaties heeft onthuld.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.