Toeristenpolitie en CP Alle open incidentmeldpunten bij 7-ELEVEN-winkels

PERSBERICHT:

Het Tourist Police Bureau heeft samengewerkt met CP All Public Company Limited om incidentmeldpunten op te zetten voor toeristen in 7-ELEVEN-buurtwinkels, aanvankelijk als pilot op 20 grote toeristische bestemmingen in het hele land.

Het initiatief heeft tot doel het gemak te vergroten en de veiligheid van toeristen te garanderen, na de heropening van de regering voor buitenlandse toeristen en de inspanningen om het toeristische imago van het land te bevorderen.

Het project begon met het trainen van vrijwilligers van de Strong Tourism Community, maar ook van bewakers en medewerkers van 7-ELEVEN-winkels, om toeristen effectief te helpen. Deelnemende 7-ELEVEN vestigingen zullen beschikken over aangewezen meldpunten en opgeleid personeel dat klaar staat om informatie te verstrekken en te coördineren met de toeristenpolitie.

7-ELEVEN-winkels zijn gemakkelijk bereikbaar en 24 uur per dag geopend, waardoor ze ideale locaties zijn voor incidentmeldingspunten om toeristen snel te helpen. Dit project vertegenwoordigt een samenwerking tussen de publieke sector, de particuliere sector en gemeenschappen om de veiligheid te vergroten en een positief imago van Thailand in het toerisme te bevorderen.

De introductie van meldpunten voor toeristische incidenten in 7-ELEVEN-winkels zal naar verwachting het vertrouwen van toeristen in hun veiligheid vergroten en het staatsbeleid ondersteunen om de Thaise toeristenindustrie te laten groeien, waardoor inkomsten voor het land worden gegenereerd.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.