Russische man gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Een Russische man werd gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong. Dit betekent dat in totaal zeven buitenlanders zijn gearresteerd wegens rijden onder invloed in drie dagen in Phuket.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een controlepost hadden opgezet in Patong aan de Sirirat Road. Vrijdag (22 maart) na middernachtnd) werd een Russische chauffeur aangehouden bij een controlepost. Hij kreeg een alcoholademtest waaruit bleek dat 98 milligram procent alcohol boven de limiet van 50 lag. Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van rijden onder invloed.

Zijn naam werd niet vrijgegeven aan de pers.

Gerelateerde artikelen:

Een Indiër, een Britse en een Franse chauffeur werden in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed.

Een Franse, een Marokkaanse en een Britse man werden in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed. Dit betekent dat in slechts een paar dagen zes buitenlanders zijn gearresteerd wegens rijden onder invloed.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.