Drie buitenlanders gearresteerd wegens rijden onder invloed in Patong

Patong-

Op woensdag (20 maartth) een Franse, een Marokkaanse en een Britse man werden in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloed. Dit betekent dat in slechts een paar dagen zes buitenlanders zijn gearresteerd wegens rijden onder invloed.

De verkeerspolitie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze een controlepost in Patong hadden opgezet. De drie buitenlandse chauffeurs die bij de controlepost werden gearresteerd, werden alleen geïdentificeerd als de heer Vadbled, 20, Frans staatsburger, de heer Mohammed, 30, Marokkaans staatsburger, en de heer Finlay, 21, Brits staatsburger. Ze werden naar het politiebureau van Patong gebracht, waar ze werden beschuldigd van rijden onder invloed.

Het strenge optreden begon daarna een viraal vermeend trapincident waarbij een Zwitserse expat betrokken was in Pa Klok en is daarna doorgegaan twee Nieuw-Zeelandse mannen waren betrokken bij een virale vermeende aanval op een Thaise politieagent in Chalong.

Gerelateerde artikelen:

Een Indiër, een Britse en een Franse chauffeur zijn dinsdag (19 maart) in Patong gearresteerd wegens rijden onder invloedth).

De afgelopen vijf maanden zijn in Phuket minstens 98 visa ingetrokken en 614 buitenlanders gearresteerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.