Russische man gearresteerd omdat hij naar verluidt illegaal werkte in een cannabiswinkel in Patong

Patong-

Een Russische man werd gearresteerd nadat hij naar verluidt woensdag (20 maart) aan het werk was gevonden in een cannabiswinkel in Patongth).

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze op de betreffende dag om 11 uur de verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Grechko, 00, met de Russische nationaliteit, nadat hij was aangetroffen in een cannabiswinkel aan de Phang Mueang Sai Kor Road. in Patong.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht, waar hij werd beschuldigd van werken zonder toestemming. De Phuket Express voegt eraan toe dat het belangrijk is op te merken dat er geen werkvergunningen en visa beschikbaar zijn voor buitenlanders om als verkopers voor winkels te werken.

Gerelateerde artikelen:

De afgelopen vijf maanden zijn in Phuket minstens 98 visa ingetrokken en 614 buitenlanders gearresteerd.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.