Chinese man gearresteerd in Pa Klok wegens overschrijding van 653 dagen

Phuket -

Een Chinese man werd gearresteerd in een luxe villa in Pa Klok wegens overschrijding van de verblijfsduur van 653 dagen.

Phuket Immigration vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als de heer Tian, ​​38, een Chinees staatsburger, in een luxe villa nabij het Yamu-strand in Pa Klok, Thalang.

De heer Tian was Phuket binnengekomen met slechts een toeristenvisum voor 60 dagen. Hij gaf tegenover de politie toe dat hij wist dat hij de toegestane verblijfsduur had overschreden, maar gaf geen reden op voor de lange overschrijding van de verblijfsduur. De heer Tian werd naar het politiebureau van Thalang gebracht, waar hij werd beschuldigd van het overschrijden van de geldigheidsduur van zijn visum.

Gerelateerde artikelen:

De afgelopen vijf maanden zijn in Phuket minstens 98 visa ingetrokken en 614 buitenlanders gearresteerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.