Amerikaan gearresteerd in Wichit omdat hij een minderjarige zou hebben weggenomen van de ouderlijke voogd

waar –

Een Amerikaanse man werd gearresteerd in Wichit, Phuket City, nadat hij naar verluidt een minderjarige onder de 18 jaar had weggenomen van zijn ouders.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week de gezochte verdachte hadden gearresteerd, die alleen werd geïdentificeerd als de heer Mark, 28 jaar oud, met de Amerikaanse nationaliteit.

Hij wordt ervan beschuldigd een minderjarige van meer dan 15 jaar oud, maar niet ouder dan 18 jaar oud, van zijn ouders of voogd te hebben weggenomen wegens obsceniteit, zelfs als er toestemming voor was gegeven.

De details van de situatie zijn voor de pers verborgen gehouden. De Amerikaanse man heeft geen verklaring aan de pers afgegeven.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.