Er breekt een zwaardgevecht uit onder collega's in Patong, waarbij één persoon gewond raakt

Patong-

Op dinsdag (19 maart) brak er in Patong een zwaardgevecht uit, waar talloze buitenlandse toeristen getuige van waren. De botsing vond plaats om 7 uur nabij Dolphin Circle op Phra Baramee Road.

Toen de politie van Patong werd gewaarschuwd, ontdekte ze dat ongeveer tien mannen bij de woordenwisseling betrokken waren. Eén persoon liep ernstig hoofdletsel op en werd onmiddellijk voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De overige personen werden naar het politiebureau van Patong begeleid. Er werd vastgesteld dat de betrokken partijen collega's waren van hetzelfde bedrijf, met een geschiedenis van conflicten op de werkplek. De woordenwisseling volgde na het werk, na een verhitte discussie die begon tijdens het rijden. De politie voert momenteel een onderzoek uit en is van plan aangifte te doen.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.