Britse man gearresteerd wegens vermeende verkoop van cocaïne in Phuket

Karon-

Een Britse man werd in Karon gearresteerd omdat hij naar verluidt cocaïne had verkocht en methamfetamine en crystal methamfetamine had gebruikt.

De politie van Karon vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend een verdachte hebben gearresteerd die alleen de heer David, 45, Brits staatsburger, is, in een huurkamer aan de Tai Na Road in Karon. Bij hem werden cocaïne, crystal methamfetamine en methamfetaminepillen in beslag genomen. De Phuket Express merkte op dat de exacte hoeveelheden aangetroffen illegale drugs niet door de politie zijn vrijgegeven.

De heer David werd naar het politiebureau van Karon gebracht waar hij werd aangeklaagd wegens illegaal bezit van cocaïne met de bedoeling om crystal methamfetamine en methamfetaminepillen te verkopen en te gebruiken.

Hoe de verdachte is ontdekt, wil de politie ook niet zeggen.

Het recente harde optreden tegen buitenlanders die de Thaise wetten overtreden kwam opnieuw nadat CHalong-politieagenten hebben twee Nieuw-Zeelandse staatsburgers gevangengenomen die naar verluidt weigerden te stoppen wegens een verkeersovertreding, de politie-arrestatie ontweken en later werden beschuldigd van het mishandelen van een officier die hen in Chalong achtervolgde.

Generaal Surachet Hakparn, de Thaise plaatsvervangend hoofd van de nationale politie, heeft bevolen de visa in te trekken van twee Nieuw-Zeelandse mannen die betrokken zijn bij een virale vermeende aanval op een Thaise politieagent en hen op de zwarte lijst te zetten van Thailand. De twee mannen zouden ook hebben geprobeerd de politie om te kopen toen ze werden gearresteerd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.