Vermeende Russische prostituee gearresteerd in Wichit, Phuket

waar –

Een vermeende Russische prostituee werd maandag (18 maart) gearresteerd in Wichitth) na een steekoperatie is de vierde Russische vrouw deze maand opgepakt wegens vermeende prostitutie.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze een verdachte hadden gearresteerd die alleen werd geïdentificeerd als mevrouw Marina, 22, een Russische staatsburger, in een hotel in Wichit. De arrestatie kwam nadat de politie een steekoperatie had uitgevoerd omdat ze een tip hadden gekregen van bezorgde burgers dat Russische prostituees illegaal in Phuket werkten.

Er werd reclame gemaakt voor de Russische vrouw op een niet bekendgemaakt online platform. Ze kwam een ​​vergoeding overeen voor haar diensten aan een undercoveragent en maakte een afspraak in een onbekend hotel waar ze uiteindelijk werd gearresteerd.

Ze werd naar het politiebureau van Patong gebracht waar ze werd beschuldigd van prostitutie en reclame voor prostitutie, en van illegaal werken. De Russische vrouw heeft een toeristenvisum voor 90 dagen. Haar visum verloopt in mei van dit jaar.

Gerelateerd artikel:

Twee vermeende Russische prostituees zijn in Patong gearresteerd na een steekoperatie.

Een andere vermeende Russische prostituee werd in Patong gearresteerd na een steekoperatie, de derde vrouw in ongeveer een week.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.