Tiener gearresteerd met penpistool in Rawai

Rawai-

Een jonge tienermotorrijder werd in Rawai gearresteerd in het bezit van een penpistool.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze eind vorige week aan het patrouilleren waren in Rawai toen ze een mannelijke tiener zagen die op een aangepaste motor reed. Ze vroegen hem te stoppen nabij het Sai Yuan-kruispunt op de Wiset Road.

De politie doorzocht de 16-jarige tiener en vond een handgemaakt penpistool met een .38 kogel. Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht, waar hij werd beschuldigd van illegaal bezit van een vuurwapen en munitie en van het zonder toestemming dragen van een vuurwapen in het schaambeen.

De naam van de verdachte werd vanwege zijn leeftijd niet aan de pers bekendgemaakt.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.