Grijp de rijder doodgeschoten in Cherng Talay

Thalang-

Een grijper is dood verklaard nadat hij vrijdagavond (15 maart) werd neergeschoten in Cherng Talay, Thalang.th).

De politie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat ze om 10 uur op de Baan Don – Cherng Talay Road in Baan Pa Sak op de hoogte waren gesteld van het incident. Ze kwamen ter plaatse, vlakbij een benzinestation.

De Grab-rijder, de heer Teerapat Srisukmueang, 21, uit Thalang, was al naar een ziekenhuis gebracht. Hij had ernstige verwondingen opgelopen door een schotwond in zijn rug. Hij werd later zaterdagochtend vroeg om 2 uur dood verklaard in het ziekenhuis.

De verdachte werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Gus. Er is gemeld dat het slachtoffer en de schutter eerder een conflict hadden. De politie is momenteel op zoek naar de verdachte.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.