Thailand maakt zich op voor het verwelkomen van het Songkran-festival met spectaculaire evenementen

PERSBERICHT:

Thailand maakt zich op om het Songkran Festival te verwelkomen met een spectaculaire reeks evenementen in Bangkok. Tijdens het festival, dat van 11 tot en met 15 april het Thaise Nieuwjaar markeert, komt de hoofdstad tot leven met traditionele waterrituelen, muziekfestivals en culturele optredens.

 

Volgens de Tourism Authority of Thailand (TAT) zijn belangrijke evenementen onder meer het Maha Songkran World Water Festival 2024, dat plaatsvindt langs Ratchadamnoen Klang Avenue en in Sanam Luang, en bezoekers een rijke smaak van Thaise tradities biedt. Muziekliefhebbers zullen genieten van het Songkran Bazaar Music Festival 2024 in de Bazaar Ratchadapisek en het Siam Songkran Music Festival 2024 in RCA Central Park, met tal van artiesten en optredens.

 

Waterfestivals zoals het Samyan Water Festival 2024 en S2O Songkran Music Festival 2024 beloven spannende watergevechten naast livemuziek, waardoor een unieke festivalervaring ontstaat. “World Water Festival: The Songkran Phenomena” breidt de viering ook uit met evenementen zoals onder meer het iconische Songkran Festival 2024 in ICONSIAM en het Ultrasonic Water Festival 2024 in Siam Paragon, waarbij traditionele festiviteiten worden gecombineerd met modern entertainment.

Het publiek kan op de hoogte blijven van deze evenementen door hun sociale mediakanalen te volgen, waaronder https://www.facebook.com/tatnews.org en https://www.instagram.com/tatnews_org.

Het voorgaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.