Singaporese motorrijder aangeklaagd nadat hij een verkeerspolitieagent uit Phuket zou hebben aangevallen

Cherng Talay -

Een Singaporese motorrijder wordt gerechtelijk vervolgd nadat hij een verkeerspolitieagent in Cherng Talay zou hebben belasterd en aangevallen.

Korporaal Siripetch Ketmoon van de verkeerspolitie van Cherng Talay vertelde de Phuket Express dat hij op woensdag (13 maart) dienst had met andere verkeerspolitieagenten.th) bij een verkeerscontrolepunt op een kruispunt nabij een verkeerspolitiebox om 12.00 uur voor het politiebureau van Cherng Talay.

De heer LIM, 37, Singaporees staatsburger, achternaam geheim gehouden door de politie, die op een motorfiets reed, werd aangehouden omdat hij geen helm droeg. Ook kon hij geen geldig rijbewijs overleggen. Hij werd verzocht naar de politiebox te komen om de boetes te betalen.

Meneer Lim zou vervolgens geld in het gezicht van korporaal Siripetch hebben gegooid. De politieagenten vroegen vervolgens meneer Lim om uit de politiebox te komen, maar hij weigerde en sloeg korporaal Siripetch in het gezicht, die lichte verwondingen opliep.

De heer Lim werd gearresteerd wegens het belasteren en aanvallen van een politieagent die dienst had.

Lichaamsbeelden van het incident zijn hier op onze Facebook te vinden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.