Man gearresteerd tijdens de verkoop van e-sigaretten in Chalong

Chalong-

Een Thaise man werd gearresteerd nadat hij werd betrapt op het verkopen van e-sigaretten in Chalong.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een verdachte hadden gearresteerd die alleen als de heer Rachen werd geïdentificeerd in een huis in Chalong. Hij werd in huis aangetroffen terwijl hij e-sigaretten verkocht. De politie nam vervolgens e-sigaretten van hem in beslag. De heer Rachen heeft naar verluidt tegenover de politie toegegeven dat alle in beslag genomen voorwerpen van hem zijn.

Hij werd naar het politiebureau van Chalong gebracht waar hij werd beschuldigd van het overtreden van het verbod op de verkoop van elektronische sigaretten en het vapen van vloeibare producten, evenals van de illegale invoer of het bezit van goederen die onbelast, beperkt of verboden zijn.

De politie van Chalong merkte op dat deze arrestatie het gevolg was van een tip van bezorgde burgers die een foto van het huis op sociale media deelden.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.