Krabi-bootchauffeur gearresteerd met 16 meth-pillen

Krabi-

Een bootchauffeur in Krabi was dat wel gearresteerd met 16 methamfetaminepillen op een pier in Ao Nang, Krabi City, op donderdag (14 maart).

De Krabi Marine Police vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week willekeurig een pier op een strand in het subdistrict Ao Nang inspecteerden. Een van de mannelijke chauffeurs van een longtail-rondvaartboot keek naar verluidt verdacht toen hij de politie zag.

De politie controleerde zijn langstaartboot en vond 16 methamfetaminepillen verborgen op zijn boot. Hij gaf tegenover de politie toe dat de drugs van hem waren. Hij werd voor verdere juridische stappen naar het politiebureau van Ao Nang gebracht.

De naam en leeftijd van de verdachte zijn echter niet vrijgegeven door de politie van Ao Nang.

Vergelijkbare artikelen:

Amfetamine werd gevonden in de bloedbaan van een bootkapitein nadat een speedboot tegen de rotsen botste nabij het Maithon-eiland in Chalong, waarbij een vijfjarig Russisch meisje tijdens een vakantie om het leven kwam.

Vijf bootchauffeurs testten onlangs na een willekeurige controle positief op illegale drugs op een pier in Thalang.

Een speedbootchauffeur werd gearresteerd met tien methamfetaminepillen op een strand in Ao Nang, Mueang Krabi.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.