Brand uit vuilnisbelt beschadigt huis in Wichit

waar –

Een brand veroorzaakt door stapels oud afval beschadigde een huis en alarmeerde bewoners in Wichit, Mueang Phuket, op vrijdag (15 maart).th).

Brandweerlieden van de gemeente Wichit werden om 11 uur in Soi Suk Niran op de hoogte gebracht van de brand. Ze kwamen met acht brandweerwagens ter plaatse en merkten dat er veel zwarte rook uit de omgeving kwam. Het duurde bijna twee uur om de brand onder controle te krijgen.

De brand zou zijn ontstaan ​​door stapels oude spullen. Het vuur verspreidde zich zeer snel vanwege het warme weer en de harde wind die zich verspreidde naar een nabijgelegen huis dat vervolgens door de brand werd beschadigd. Er zijn geen gewonden of sterfgevallen gemeld. De oorzaak van de brand wordt door de Forensische Politie onderzocht, evenals de totale kosten van de geschatte schade.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.