UPDATE: Buitenlandse verdachte die naar verluidt betrokken was bij de gewelddadige dood van een Russische man in Phuket heeft naar verluidt Thailand verlaten

Chalong-

Een buitenlandse hoofdverdachte, die naar verluidt betrokken was bij de zaak van een Russische man die dood werd aangetroffen met zijn doorgesneden keel in Chalong, Phuket, heeft naar verluidt Thailand verlaten.

Ons vorige verhaal:

Een Russische man werd dood aangetroffen met een doorgesneden keel en tekenen van strijd en gemeen spel op een cannabisboerderij in Chalong, Phuket.

Nu voor de update:

De provinciale commandant van Phuket, generaal-majoor Sinlert Sukhum, vertelde de Phuket Express dat bewoners die in de buurt van de plaats delict woonden, de politie van Chalong vertelden dat er twee dagen voordat het lichaam werd gevonden, voor het huurhuis enige gevechten waren geweest tussen verschillende buitenlandse mannen. Het huis werd gebruikt voor een hennepkwekerij. In dit stadium gelooft de politie van Chalong dat een conflict over de cannabishandel tot de schijnbare moord heeft geleid.

Phuket Immigration controleerde en ontdekte dat de hoofdverdachte, door Immigration alleen geïdentificeerd als een man uit Tadzjikistan, Phuket op dinsdag (12 maart) al had verlaten via vlucht nr. TK172 richting Istanbul in Turkije.

De politie van Phuket verzamelt bewijsmateriaal om een ​​formeel arrestatiebevel aan te vragen voor de man uit Tadzjikistan en een rood alarm van INTERPOL om samen met andere landen de verdachte te arresteren en terug te sturen naar Thailand.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.